OKT op school

Hoi!

Ik ben Jiska Koopman. Ik ben Ouder- en kindadviseur.

Leerlingen kunnen op school bij mij naar binnen lopen voor een gesprek over vriendschappen, pesten, vervelende gedachten en nog veel meer.

Mocht u als ouder vragen hebben rondom de opvoeding, ook dan bent u welkom bij mij op de dinsdag middag. U kunt dan denken aan vragen over sociale media, ruzies thuis, de puberteit, slaappatronen, eten, sporten etc. Samen zullen wij dan kijken of een simpel advies genoeg is en anders bekijken wij samen wie jullie wel zou kunnen helpen.

Ja kan me vinden tussen 14.00 en 16.30 in lokaal 8 op:

 • 5 maart
 • 26 maart
 • 2 april
 • 9 april
 • 16 april
 • 23 april
 • 14 mei
 • 21 mei
 • 28 mei
 • 4 juni
 • 11 juni
 • 18 juni
 • 25 juni
 • 2 juli
 • 9 juli

Iedersland College is onderdeel van Stichting ZAAM