Open Dag

Ben jij razend benieuwd naar onze school? Dan is het weer mogelijk om bij ons naar de Open Dag te komen!  We houden deze dag dit jaar op woensdag 25 januari van 15:00 tot 19:00! Vanwege de huidige corona situatie is de open dag dit jaar digitaal en dus vanuit huis bij te wonen. De precieze invullen van deze open dag wordt binnenkort bekent gemaakt.

Mocht je al een voorproefje willen dan is het mogelijk om onze school virtueel te bezoeken. Hieronder is een streetview versie van onze school en je kan zelf bepalen hoe je door onze school wilt lopen. Ben je benieuwd naar het technieklokaal? Je hoeft dan alleen maar op de knop te klikken! Wil je gewoon rustig door het gebouw heeft klikken alsof je er zelf loopt? Ook dat kan door gewoon op de pijlen te klikken waar je heen wilt, je bent van harte welkom.

Zou je toch graag bij ons op school op bezoek komen om het in het echt te zien, meld je aan voor een kennismakingsgesprek! Vul jouw gegevens in via de knop ‘Aanmelden’. Dan wordt contact met je opgenomen om een afspraak te maken.


Iedersland College is onderdeel van Stichting ZAAM