Iedersland College

VMBO Basis & Kader

Wij zijn een kleine school. Je zit met maximaal 17 leerlingen in de klas. Zo leer je alle leerlingen en docenten snel kennen. En zij kennen jou. Je maakt snel vrienden. Onze docenten hebben veel aandacht voor je en willen graag dat het goed gaat met jou. Heb je ergens hulp bij nodig? Bij ons is alle hulp in de school aanwezig. Supermakkelijk dus!

Wij gaan uit van wat je wél kan. En dat is meer dan je misschien zelf denkt. Bij ons kan je jezelf zijn.

Jouw talent maakt wie je bent

Jij bent uniek en iedereen heeft talenten. Wij gaan samen met jou op zoek naar jouw talenten en interesses. Vanaf de kerstvakantie krijg je in de 1e en 2e klas twee uur talentontwikkeling in de week. Je kan dan verschillende workshops volgen. Zo kan je uitproberen waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Alvast ter voorbereiding op de keuzevakken die je in de bovenbouw mag kiezen.

Tijdens de gehele vier jaar op het Iedersland College krijg je loopbaan oriëntatie en begeleiding (LOB). Je leert jezelf goed kennen en wat bij jou zou passen. Zo bereid je je goed voor op jouw toekomst.

Jouw mentor, daar kan je op bouwen

Je krijgt zo veel mogelijk les van je mentor. Zo kan je je mentor goed leren kennen. Je kan je verhaal kwijt over wat voor leuks je dit weekend weer beleefd hebt. Je kan hem/haar ook in vertrouwen nemen als het niet zo lekker loopt.

 

Extra ondersteuning op maat

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om het beste uit jezelf te halen. Waar het ook door komt, wij kunnen jou extra hulp geven. Je kan meedoen aan trainingen maar ook aan begeleiding op maat. Speciaal voor jou. Gaat het zo goed dat je geen extra ondersteuning meer nodig hebt? Dan is dat hartstikke mooi!

Kom eens langs

Kom naar de Open Dag of maak een afspraak om langs te komen. Bel 020 – 408 1204 of vul je gegevens in via de knop ‘Aanmelden’. Dan wordt contact met jouw ouders/verzorgers opgenomen om een afspraak te maken.

Iedersland College is onderdeel van Stichting ZAAM