Iedersland College schoolkamp lj1

 

Geachte ouders/verzorgers,

Over ruim twee maanden is het zover, dan gaan we met alle leerlingen van leerjaar 1 op kamp naar een prachtige plek midden op de Veluwe; de Eiken Stek in Wekerom.

We gaan op kamp vanaf dinsdag 25 juni t/m donderdag 27 juni.

Dinsdag 25 juni vertrekken we rond 9.00 uur van school.

We gaan met de bus naar het plaatsje Wekerom, waar we verblijven in de groepsaccommodatie de Pinkenstal (zie foto hierboven).

Daar aangekomen zullen we de gehuurde fietsen ophalen, zodat we tijdens het kamp makkelijker naar onze activiteiten kunnen gaan.

De bagage van de leerlingen zal ook met de bus meegaan. De leerlingen moeten daarom maandag 24 juni hun tas of koffer voor het kamp al mee naar school nemen.

Informatie over de Pinkenstal/de Eiken Stek vindt u op de website

Donderdagmiddag 27 juni gaan we met de bus weer terug naar school. Over de aankomst tijd op school wordt u nog geïnformeerd.

Maandag 3 juni krijgen de leerlingen een boekje met alle informatie over het kamp mee naar huis. In dit boekje staan bijvoorbeeld de activiteiten die wij gaan doen, de regels en advies over wat de leerlingen moeten meenemen (de paklijst).

Regels zijn nodig om het kamp succesvol en veilig te laten verlopen. Als leerlingen zich bij herhaling niet aan regels of afspraken houden en/of dusdanig gedrag vertonen waarbij de veiligheid en het respectvol met elkaar omgaan in het gedrang komen, wordt de leerling naar huis gestuurd. U wordt dan gebeld om uw zoon of dochter op te komen halen. Natuurlijk gaan wij er van uit dat dit niet gebeurt!

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie

Iedersland College schoolkamp lj1 route